Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hunor u. 9

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, mosogatógép, sütő, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Óbudán, a III. kerület szívében, hosszú távra kiadó egy 14 négyzetméteres, tágas szoba egy földszinti, 74 négyzetméteres lakásban. Ez az exkluzív lehetőség havi 95.000 Ft bérleti díjért érhető el, egy fő részére. A lakás a kerület központi részén helyezkedik el, ahol számos hasonló bérleti lehetőség közül ez kínál különleges ajánlatot.

A lakásban összesen 2 hálószoba van, amelyeket már egy lány és egy fiú laknak, akik egy jól működő közösséget alkotnak. Az új bérlő számára egy igényesen berendezett hálószoba áll rendelkezésre, saját erkéllyel, valamint közös használatú, jól felszerelt konyha és két fürdőszoba. A szoba azonnal költözhető állapotban van, a kaució pedig a havi bérleti díjjal egyenlő összeg.

A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, és a Hunor utcában található, ami a III. kerület egyik központi helyszíne. Ez az ajánlat ideális választás azok számára, akik egy barátságos és támogató közösség részeként szeretnének élni Óbudán, egy igényesen berendezett és jól felszerelt lakásban, kedvező bérleti díj mellett.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!