Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hungária út 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 22 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 19. kerületben megtalálható ez a négylakásos társasház, melynek egyik földszinti lakása rejti magában ezt a nagy, 22 nm-es hálót.

Méretéből adódóan akár párok is belakhatják. A másik három szobája már lakott, azok mindegyikében fiatalok élnek. Az összes háló egymástól független helyezkedik el, illetve mindegyik teljesen berendezett. Mivel ez a legnagyobb szoba a többibe csak egy-egy fő tudott beköltözni.

Fiúk-lányok vegyesen élnek itt, akik jó hangulattal töltik meg az ingatlant. Lehet, hogy az egymáshoz közel álló kor eredményes ez a barátságos légkör, épp ezért hozzájuk hasonló (25-37-ig) korú bérlőket szeretnénk beköltöztetni melléjük. Foglalkozásaikat tekintve mindnyájan egymástól teljesen más irányba tevékenykednek. Ami fontos, hogy mindegyikük rendszeres jövedelemmel rendelkezik. A házban egy hosszanti folyosó található, melynek a legvégén található a kiadó szoba ajtaja. A szobában fotelok, asztal, ágy és szekrény rejlik.Fürdőszobából egy darab van itt, amiben zuhanyzós, wc, mosógép és mosdó található. Konyhája gépesített, egyedi bútoros. Személyes megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Az Ady Endre úttól gyalog mindössze 3 perc az ingatlan, ami előtt a parkolás ingyenes és amitől a legközelebbi buszmegálló mindössze 150 m. A Shopmark 3 villamos megállónyira található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!