Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hungária köz 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Klíma, TV, Gázlap, Sütő, Hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 23. kerületében rengeteg jobb kezes utca közepén, kis forgalommal rendelkező közben található családi házam egyik szobája kiadó.

Ebben a rövid utcában csak azok fordulnak meg akik a környéken élnek, így a forgalmi dugó nem opció. Pár utcán belül sok minden megtalálható, hiába Pest egyik külkerületéről és annak csöndes részéről beszélünk, hiszen OMV, Aldi, Lidl, éttermek, drogériák, Spar, autószerviz, vendégló, panzió, sportbolt, cukrászda, pékség és gyorsétkezde is megtalálható. A kerület híres a közvetlen lakóiról, kisvárosias hangulatban megrendezett rendezvényeiről, kiemelkedően jó iskoláiról és a jó közlekedésről. A háztól egy utcára található nagyobb Krassalkovich út segíti a gyors haladást akár autóval akár tömeg közlekedve, hiszen az M0-s körgyűrű autóval 3 perc, míg a belváros ugyanezt a technikát alkalmazva 20 perc alatt elérhető.

A ház kétlakásos társas ingatlan, melyben lakásonként kettő szoba található. A szóban forgó albérlet 60 nm alapterületű, melyben a két hálón felül egy tágas konyha, nappali és fürdőszoba rejlik. A ház melegét és melegvízét gázcirkó oldja meg, ami egy fél éve vásárolt, még garanciális kazán.

Akivel osztozni kell a hálón kívül minden helyiségen, aki egy 32 éves vállalkozó fiatalember, akinek az időbeosztása rendszertelen, viszont szabad idejét is leginkább sportolással tölti, így elég kevés időt tartózkodik otthon. A szoba akár azonnal költözhető állapotú, így amennyiben érdekli a lehetőség ne halogassa hívását.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!