Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hollósy Simon utca 29.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: sütő, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros budai oldalán, annak 12. kerületében épült ez a 12 lakásos társasház.

A Németvölgyi útról nyíló Hollósy Simon utca rejti ezt a tégla építésű, csöndes környezetben megtalálható épületet, melynek legfelső szintje rejti a 60 nm-es lakást. A lakás három hálószobás, mely teljes bútorozottságával, tágas tereivel, minden alapvető elektronikával és eszközzel áll a bérlői rendelkezésére. Fiatalos megjelenése mellett, modern bútoraival fűszerezve otthonos, barátságos környezettel rendelkezik.

Az új lakó rendelkezésére szobán belül biztosítottunk egy kényelmes ágyat, szekrényt és kisebb dekor holmikat is. A már ott élő két fiatal lánnyal kell osztozni a tágas, egyedi megjelenésű, zuhanyzós, wc-s fürdőszobán, illetve az étkezővel, nappali sarokkal ellátott, családias megjelenésű konyhán. Az ingatlan riasztóval felszerelt, saját kapucsengős, redőnnyel ellátott, műanyag nyílászárós. Az épületben lakók nyugodt életet folytató, leginkább idős személyek. Mivel legtöbbjük nyugdíjas, az épület tisztántartásáról önként és szívesen gondoskodnak. Az utcában leginkább társasházak találhatóak, mely mindegyikéhez egy aprócska kert tartozik.

Az albérlet épülete esetében mi ezt a kis kertet leköveztük, mellyel a legalsó szinten három autó beállási lehetőséget alakítottunk ki. A személyautóval nem rendelkezőknek sem kell kétségbe esniük, hiszen az utca végén található, a fent említett úton rendszeresen járnak buszok, amik segítik a fővároson belüli ingázást.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!