Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hollán Ernő utca 20.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mikró, vízforraló, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten, a Margit szigettől pár utcára, Pest Újlipótváros részén található, a Margit híd, Pesti hídfőjénél, ez a társasház, aminek az aljában egy női szabó üzlet üzemel.

A Szent István körúttól nyíló, Hollán Ernő utcában fekszik ez a csöndes kis épület, ahol 14 család él. A családok jellemének köszönhetően, igen tiszta a lépcsőház, kulturált a megjelenése és rendszeresen karbantartott.

A Margit sziget közelsége miatt közkedvelt kerületről beszélünk, ahol leginkább sportorientált életszemléletű emberek szeretnek élni, akik természetbarátok, mégis kell nekik a Pest által nyújtott közelség, ha az a munkahelyet, vagy csak a szolgáltatók közelségét is vesszük figyelembe.

A lakás alapterülete 67nm, amiben három szoba, egy fürdő és egy konyha található.

A hálók közül már csak ez a 12nm-es üres, mert a másik kettőben két fiatal hölgy lakik. Az ő munkahelyeik pár megállóra találhatóak a lakástól, így nem csak a sportos szemléletüknek felel meg az ingatlan elhelyezkedése, de a mindennapi munkába járásuk szempontjából is megfelelő.

A konyha, fürdő azok, amiken osztozniuk kell. A konyha tágas, az étkezővel egybekötött, míg a fürdőszoba világos, zuhanykabinos és a mosdó, wc, mosógép is itt fellelhető.

A hálószobák berendezésekor törekedtünk az otthonossága, ezért egy hatalmas ágyat és szekrényt tettünk be, így a lakók saját ízlésük szerint bővíthetik még.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!