Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hollán Ernő utca 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 89.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, mosógép, tűzhely, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Margit híd pesti hídfőjénél megtalálható, egy 80 nm-es lakás, aminek lehetőség van a szobáit külön bérelni. Minden szobája 15 nm alatti, így azokba egyedül lehet csak beköltözni. A közösséget jelenleg, akik a lakást lakják, 2 lány és egy fiú alkotja, akik külön szobákat bérelnek a lakásban. A kiadó 14 nm-esbe is egy ember mehet, aki nem dohányzó ( legalábbis a lakásban ) és állatot sem költöztetne.

Az ő részére már a szobába bútoroztunk ágyat, íróasztalt, szekrényeket és kisebb tárolókat is. Ezen bútorok használata a bérleti díj összegében benne van, de a rezsi, ami majdnem minden közmű díját magában rejti, nem haladja meg a 21.000Ft-ot, ami  a környéken egy igen kedvező fenntartási költség.

A konyha gépekkel bővített, amik legtöbbje a konyhabútorba épített. A fürdőben zuhanyzó és WC, illetve mosdó áll a lakók rendelkezésére.

A Duna parttól 2 utcára megtalálható Hollán Ernő utca épületei kifejezetten csakis társasházak, amik között az egyik 3 emeletes tudja magáénak az albérletet. Ez a távolság igaz a körúthoz viszonyítva is, így a közlekedés is kimagaslóan jónak mondható.

Budapest, a lenyűgöző és pezsgő magyar főváros, számos ‘Budapest kiadó szoba‘ lehetőséget kínál azok számára, akik a város dinamikus ritmusában keresnek otthont. Weboldalunkon széles választékot kínálunk kiadó szobák és lakások terén, amelyek Budapest legkedveltebb részeiben helyezkednek el. Minőség és kényelem jellemzi minden egyes ingatlanunkat, melyeket gondosan ellenőrzünk, hogy biztosíthassuk a legjobb szállásélményt. Fedezd fel a ‘Budapest kiadó szoba’ ajánlatainkat, és találd meg a tökéletes otthont a főváros szívében, legyen szó akár rövid, akár hosszú távú tartózkodásról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!