Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Heveder utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: TV, mikró, rezsó, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Zuglóban tetőtéri szoba kiadó!

A családi ház két lakást rejt, melyek közül csak a tetőtéri funkcionál albérletként. Ennek alapterülete 85 nm, amiben 3 háló, 1 fürdő és 1 konyha található. A hálókon kívül mindegyik közös területnek minősül, azokat az ott lakók megosztva használhatnak. A fürdőszoba zuhanyzós, wc-s, melyen annyi könnyebbséget tudunk változtatni, hogy dupla mosdót alakítottunk ki. Ez a változtatás az elmúlt hónapokban történt meg, amikor az egész ingatlant újra festettük.

A konyhája gépesített, stílusosan berendezett, 4 fős étkezővel ellátott. A háló nagy, 20 nm alapterülettel rendelkezik, melynek köszönhetően a háló sarkot el tudtuk szeparálni, aminek következtében egy külön nappali is kialakításra került. Így egy szoba áráért, a fürdő és konyha közös használatát leszámítva, külön lakrész bérelhető. Ez tartalmaz nappali bútort, székeket, szekrényeket és egy 2 főnek tökéletesen alkalmas ágyat is. Ez a lakrész alkalmas 2 fő mindennapjaihoz is, így párok is költözhetnek.

A másik két szobában 2 lány lakik, akik mindketten eladóként dolgoznak a Főváros belvárosi részén. A ház elhelyezkedése nemcsak a közlekedés szempontjából előnyös, mivel megannyi munkalehetőség is fellelhető itt, hiszen a Mogyoródi út, Fogarasi út és a Nagy Lajos király útja, rengeteg kisebb, nagyobb üzletnek ad otthont.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!