Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hernád utca 54.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Étkezős nappali, konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Mikró, gázlap, sütő, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest VII. kerületében a Damjanich utcáról nyíló, egyirányú Hernád utcában fekvő társasházi lakás egyik szobája kiadó.

Aki szeretne Pestre költözni, de mégsem a nyüzsgés közepére, mégis központi helyen, annak remek választás ez a kerület, hiszen rengeteg szolgáltatóval, üzlettel, kikapcsolódásra alkalmas helyekkel, páratlan kórházakkal, egyedi éttermekkel, kávézókkal rendelkezik. Két utcával arrébb, mint ahol az épület fekszik, a Dózsa György út húzódik, mely egészen a Váci úttól a Kerepesi útig tart. A Dózsa György út túloldalán, körülbelül 5 perc sétára a Hősök tere, a Városliget, az Ötvenhatosok tere, a Millenium ház, a Vajdahunyad vára, a Szépművészeti múzeum, a Széchényi fürdő, cirkusz és állatkert is egy helyen megtalálható. Errefelé rengeteg buszjárat útvonala található, melyek, akár óránként többször a szomszédos kerületektől a belvárosig, illetve a külsőbb kerületekig többször fordulnak.

A 75 nm-es lakás két szobás és, ami meglepetés két fürdőszobás, így, akár a lakótárssal megegyezve a fürdőszobát itt kizárólagosan is lehet használni. Ebbe az alapterületbe, ezt a 4 helyiséget leszámítva, még egy konyha és egy étkezős nappali is elfért. Ezek közül az összes berendezett, gépesített, bútorozott állapotú. Mivel a hálószoba 20 nm-es, így két fő lakhatására is tökéletes. Természetesen ez nem követelmény, igény esetén a pótágyat elszállítjuk.

További kérdés esetén keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!