Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hercegprímás utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Lipótvárosban szoba kiadó!

A Főváros legközpontibb kerületében, szám szerint az ötödikben, egy gyönyörű, hangulatos utcában, név szerint a Hercegprímás utcában megtalálható ez a háromemeletes, régi építésű társasház, mely a főváros egyik legjobban elhelyezkedő részén kapott helyet.

Ezt a környéket azért szeretik az emberek, mert sok szempontból rendkívül előnyös környék, szinte bármire legyen szüksége az itt élőknek, azok elérése érdekében, még utazniuk sem kell, ha mégis, akkor a fővárosban megtalálható, összes tömegközlekedési eszköz rendelkezésükre áll, hiszen azok megállói gyalog is rövid út megtételével elérhető. 150 méteren belül az Arany János utcai metrómegálló, ugyanitt troli, az albérlet utcáján busz, kicsit távolabb villamos és vonat is.

A hétvégi programok kitalálásához csak egy kisebb séta kell, hiszen ez alatt útba eshet a Szabadság tér, a Magyar Állami Operaház, a Szent István Bazilika és számos, magyar embernek kötelező látnivalók is. Az ingatlan az épület második szintjén van, amelyhez a belvárostól megszokott stílusos lépcső vezet fel.

Lakáson belül minden helyiség berendezett, gépesített, az csak ilyen formában bérelhető. Két szobájából az egyikben, már egy fiatal, mérnökként dolgozó úriember él, akivel az új lakónak az amerikai konyhán és a fürdőszobán osztoznia kell.

A 16 nm-es szoba, ággyal, polccal, kanapéval és asztallal, illetve ruhás szekrénnyel várja új lakóját.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!