Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hátszeg utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: Mosógép, szárítógép, mosogatógép, gázlap, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 20. kerületében szoba kiadó.

Az ingatlan egy társasházi lakásokkal teli, csöndes, otthonos kis utcában fekszik, ahol leginkább azok használják az utcát, akik a környéken élnek. A Nagykőrösi út gyalog mindössze 10 perc séta távolságra van, amin rendszeres buszjáratok vehetők igénybe, amelyek gyors eljutást biztosítanak a Főváros belsőbb kerületeibe is, de ez az út autóval rendelkezők számára is akkor előny. A 20. kerület elég terjedelmes része Pestnek, így ezen belül számos munkalehetőség, illetve az élethez szükséges intézmények, üzletek, mind ezen belül megtalálhatóak.

Például: Délpesti Kórház, Knorr Bremse, több posta, számos iskola, patikák, vegyesboltok és bevásárlóközpontok. A Gubacsipuszta a kerület egyik legcsöndesebb része, ahonnan utazni könnyű, forgalma mégis gyér. Pár megállóra kerületen kívül nár, de mégis közel, egyszerű bolhapiac, Fővárosi autópiac, Tesco, Auchan és Bozsik Aréna. A 60 nm-es ingatlan, az épület később beépített részén fekszik. Összesen 3 szobás, melyek ugyanúgy mint a közös területek, berendezettek.

Fürdője tuhanyzós, amin kívűl wc, mosógép és szárítógép is helyet kapott. Konyhája gépesített, étkezővel közös. A szoba 9 nm, amiben ágy, kanapé, asztal és szekrény lett berendezve.

A beköltözés következő hónap elején lesz aktuális, melyet 1 hó kaució ellenében lehet kibérelni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!