Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hársfa utca 43

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: tűzhely, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az ingatlan a főváros 7. kerületében kapott helyet, azon belül pedig az egyik jelentős átmenő forgalommal bíró Hársfa utcán. Aki ismeri a dugó elkerülésére alkalmas kis utcákat annak a 7. kerületben a Hársfa utca az elsők között jut eszébe. A Teréz körút és Andrássy út közelsége garantálja a pezsgést, mégis a környező utcákban ez a forgalom már kevésbé jellemző. Nem messze abc, borozó, söröző, szépségszalon található, környezetében pedig a Péterfy Kórház, a Heim Pál Gyermekkórház fogászati része, illetve Budapest bábszínház, terror háza, Lidl, gyógyszertár, masszázs stúdió és fitness terem található. Nem csak személyautók, hanem menetrend szerint járó buszok és trolik is közlekednek a környéken, mellyel nem csak a 7. kerületben, hanem az azt körülvevő számos kerületbe lehet gyorsan eljutni.

115 nm-es lakásom kétemeletes társasház felső szintjén kapott helyet, ahol magában rejt 4 darab átlagos méretű hálószobát, egy gépesített, teljes eszköz kínálattal ellátott konyhát, illetve egy fürdőkádas, mosdós, wc-s fürdőszobát. Minden helyisége bútorozott, a szobában ágy, asztal és szekrény áll rendelkezésre. Az épület fűtését lakásonként saját mérőórás gáz cirkó biztosítja. A rezsi összegét megközelítőlegesen adtuk meg.

Kiadó szoba Budapest: Böngéssz weboldalunkon, ahol széles skálájú kiadó szobákat találsz a magyar fővárosban. Minden ajánlatot gondosan ellenőrzünk, hogy garantáljuk a minőséget és a megbízhatóságot. Akár rövid, akár hosszabb távra keresel szállást, nálunk biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő lehetőséget.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!