Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Harrer Pál utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán 120 nm-es panel lakás egyik legnagyobb hálószobája azonnal költözhető.

A szoba pontos mérete 18 nm, amihez saját erkély is tartozik, melynek mérete a megadott területen felül értendő. Az erkély ajtó, illetve az ablak redőnnyel felszerelt. A szobába TV állvány, íróasztal, ruhásszekrény, éjjeliszekrény és ágy található. Ebbe a méretesebb ingatlanba három darab, ettől kisebb szoba van még, melyekbe fiatal, jó hangulatú közösséget alkotó bérlőink élnek, akik a múlt hónap során írták alá éves szerződéseiket.

A közösség problémamentesen használja a lakás közös területeit, ami ezen ingatlan esetében egy konyhát és két fürdőszobát jelent. A konyha alap elekronikákkal ellátott, ami mellett étkezőt és tárolókat is magában rejt. A fürdőszobák esetében, helyiségenként 1 zuhanyzó, egy wc és egy bidé jelenti a felszereltséget. A szoba havi bérleti díja 90.000Ft/hó+rezsi. A beköltözés pár napon belül megoldható.

Közelbe flórián üzletközpont, Flórián tér, Óbudai piac. Ezek közelsége kimeríti, a szükséges tárgyak, élelmiszerek meglétét. Ha mégis másra lenne szükség, akkor a budai oldal belvárosi része pár villamos, vagy buszmegállóval elérhető, melyek a környékről óránként többször is közlekednek.

Kikapcsolódásban a Dunapart közelsége nagy segítség, hiszen nem kell nagyobb utat megtenni, ha valaki egy természetbeni sétára vágyik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!