Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Háromszék utca 56/1

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:23 .000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: főzőlap, hűtő, tv, klíma, mikró
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Várjuk Budán azon albérlőinket, akik egy csendes környezetben, mégis a város szívéhez közel, egy új építésű téglaházban szeretnének élni.

A hely tökéletesen megfelelő úgy a fiatal, mint az idősebb generációk számara. A festői környezet kiválóan alkalmas a pihenésre, hosszú sétákra és a kis kapualjakban megbújó cukrászdásznak és kávézóknak köszönhetően, a társdalami életre is.

Ha pedig a város nyüzsgésére vágynak, akkor egy kicsit hosszabb tömegközlekedési úton ugyan, de már bent is vannak Budapest szívében. A házról annyit illik tudni, hogy egy 10 éves épület, ami teljesen szigetelt, ezáltal télen a fűtési költségek, amit egy kombi cirkó szolgáltat, szinte elhanyagolható, nyáron pedig mindig kellemes, 23 fokos hőmérsékletet biztosít a bent lakóknak. Illetve a kényelmet, egy klimatizáló berendezés is biztosítja.

Egy nagyobb albérletről van szó, mivel hasznos alapterülete 100 nm. Maga a szoba az épület emeletén található és alapterülete 20 nm, amihez egy 5 nm-es erkély is tartozik. Innen tökéletes kilátás nyílik a város zöld övezetére. A közös területeken, ami egy nagyobb konyát, illetve egy étkezővel egybe épített nappalit foglal magába, két hölggyel kellene osztozni. Ők egy ikerpár és mind a ketten a belvárosban dolgoznak egy felkapott étteremben, ahol a normálistól eltérő munkarendben végzik mindennapi teendőiket és az esetek nagy többségében hétvégén nem tartózkodnak otthon.

Amit még tudni érdemes, hogy egy konyha van az emelten, amiben helyett kapott egy elektromos főzőlap, egy mikrosütő és a hűtő. A fürdőben van egy zuhanykabin, a wc és a mosógép is. A szobában egy 200×200-as ágy található, egy hatalmas gardróbszekrény és egy fotel.

Ez a helyiség is klimatizált, ami még komfortosabbá teszi az itt eltöltött időt.

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, a hirdetésben megadott elérhetőségeink valamelyikén, kérjük jelentkezzen!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!