Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Harmat utca 76.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: gázlap, sütő, mikró, vízforraló, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Óhegyen lakótelepi szoba kiadó!

A Maglódi úttól mindössze 7 perc sétatávolságra található Harmat utcán kapott helyet ez a 4 emeletes tömb, melyet számos, hozzá hasonló méretekkel rendelkező épület vesz körül. Az ingatlan az épület második emeletén található, melyhez lépcsőn lehet eljutni. Ablakai az épület mögötti térre néznek, a közös költség alacsony, a lakás fenntartása cseppet sem költséges. A dohányzás az épület előtt vagy mögött megoldható, kisállat tartása nem megengedett. A tömb lakói leginkább idősek, akikre szeretnénk, hogy a bérlőink tekintettel lennének. A közösség összetartó, barátságos, egymásnak segítő társaság.

Közlekedés tekintetében az ingatlan utcáján rendszeresen járó busz típusú közlekedés választható. A reggeli futás vagy csak az esti sétákra tökéletesen alkalmas helyszín az Óhegy park, melynek külön részén kialakított fitness park, illetve a futást segítő kialakítású futópálya is megtalálható. Ezen kívül gyalog gyorsan elérhető a nemzeti dohánybolt, lottózó, abc, sütiház, bisztró, posta, kávézó, otp, iskolák, diszkontok.

A lakás több, mint 80 nm, melynek 3 hálójából kettőben már laknak, pontosan két 30 év körüli hölgy, akik körülbelül 6 hónapja hívják az ingatlant otthonuknak. A szoba kialakítását próbáltuk úgy véghezvinni, hogy két fő mindennapjainak megfeleljen, így elsősorban párok jelentkezését várjuk.

További kérdésekre szívesen válaszolok a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!