Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Haraszti út 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: főzőlap, TV, mosogatógép, hűtő, sütő, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó Soroksáron a hév megállóhoz közel!

Soroksár Pest Dunaharaszti felőli kerülete, ahová a településről átragadt tulajdonságok jellemzőek. A kerület csöndes, leginkább a kertvároshoz hasonlítható, hiszen ezen a környéken szinte nem is lehet lakóteleppel találkozni. Így az itt meghirdetett társ albérletek legtöbbje családi házon belül van, ahogy az ebben a hirdetésben szereplő is. A ház 95 nm-es, nyeregtetős, saját udvarral rendelkező, utcafronti, sarok telki családi ház.

A házban négy szoba van, melyeket helyiségenként egy fő számára adunk ki. Ez a 10 nm-es közülük az egyik legotthonosabb, illetve csöndesebb, hiszen az udvar hátulsó részén található. Jelenlegi megjelenése padlószőnyeg, fehér falak, rolós, műanyag nyílászárók. Bútorai ágy, fotel, íróasztal, szekrény és saját hűtő. Az amerikai konyha nappali részéről egy terasz ajtón keresztül, közvetlen lehet kijutni a kert helyiségbe. A nappali és a konyha között, 6 fős étkező van. A mellékhelyiség a fürdőtől külön, egy kisebb légtérben található.

A Haraszti úton átsétálva, a környéken rendszeresen közlekedő hévek megállója és a kerületen belül járó buszok megállója található. A hév megállótól pár lépésre élelmiszerbolt, dohánybolt nyílt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!