Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hant utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, mosógép, sütő, főzőlap, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 22. kerület Nagytétényi részén, a Camponától nem messze, kiadóvá vált egy 14 nm-es szoba, amit a foglalózást követően, akár azonnal birtokba is lehet venni.

Kérem egyedül költözők jelentkezzenek, mivel a szoba esetében maximum egy fővel tudunk leszerződni. A 88 nm-es lakásban három szoba van, amibe a kiadón kívül megtalálható kettőben már egy-egy egyedül élő fiatal tölti mindennapját. Ők egy fiú, egy lány, akik korban hasonlók, nagyjából 25 év körüli fiatalok. A 88 nm-es lakásban elegendő hely maradt a konyha és fürdőszoba közös helyiségekben, amik közül mindkettő esetben egy bútorozott, teljesen felszerelt helyiségről beszélünk. A szobába ágyat, széket, éjjeliszekrényeket és többféle megejelenésű, háromajtós gardróbot lehet megtalálni. A bútorok cseréjére nincs lehetőség! A ház tetőterében egy külön kivehető lakrész található, amit jelenleg egy középkorú pár használ, akik hosszú távon tervezik maradásukat. Velük a kert rész közös, annak gondozása az épületben lakók között megbeszélt felosztásban történik. A két lakáshoz külön bejárat és külön kuka is tartozik.

Mivel a 22. kerület legnagyobb bevásárlóközpontja csupán pár lépésre van, így az a környékén megtalálható tömegközlekedési eszközök választhatók.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!