Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hangya utca 3.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 33.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, mikró, főzőlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda XII. kerületében kiadó, egy bútorozott szoba, ami havi 90.000Ft ellenében, illetve az egy éves szerződés elfogadása után, azonnal költözhető. A kauciót, ami ezzel az összeggel azonos, a foglalás idején kell kifizetni.

A lakás, egy 88 nm-es albérlet, ami egy nemrég elkészült társasház, egyik emeleti lakása. Ebben az albérletben 4 szoba, konyha és fürdőszoba található, amik mindegyike használatra kész állapottal várja az új beköltözőt. Jelenlegi használói 3 lány, akik korban hasonlóak, ami előnynek minősül, mert az elmúlt évek során rendkívül jó csapatnak bizonyultak. A közös érdeklődési körnek hála elég sok időt töltenek együtt, ami a hétvégi szabadidőre is igaz.

Melléjük szintén egy személyt keresünk, a még kiadatlan hálóba, aminek a teljes területe 12 nm, melyen belül ágy és polcos szekrény lett elhelyezve, ami nagyban segíti a gyors beköltözést. A konyha és a fürdő is gépesített, több tárolásra alkalmas bútorral rendelkező, amik szintén csak könnyítik a közös együttélést.

Az épület többi lakása is albérlet, de azok hosszabb távra és kifejezetten komplett lakásként kiadó.

Az udvar a 4 lakásban élők által használható.

 

Budapest, a vibráló magyar főváros, széleskörű ‘kiadó szobák Budapesten‘ lehetőségeket kínál a keresőknek, akik a város szívét szeretnék otthonuknak nevezni. Oldalunkon gazdag választékban találhatsz kiadó szobákat és lakásokat, melyek Budapest legvonzóbb negyedeiben helyezkednek el. Gondosan ellenőrizzük minden ingatlanunkat, hogy biztosíthassuk a megbízhatóságot és kényelmet. Böngéssz a ‘kiadó szobák Budapesten’ ajánlataink között, és találd meg azt a tökéletes szállást, ami megfelel az igényeidnek, legyen az rövid vagy hosszú távú tartózkodás.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!