Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hangya utca 2b

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten, a 12. kerületben, a Hegyalja úttól pár utcányira, a Jókai természetvédelmi terület szomszédságában található a Hangya utca, ahol ez a csodás társasház fekszik.

A házhoz közös kert is tartozik, melynek gondozása nem a bérlők feladata. Gépjárművel rendelkező bérlőknek is jó hír, hiszen udvari parkolásra is van lehetőség, ami nem feltétlen szükséges, hiszen a környék biztonságos, a környékbeliek eléggé figyelnek a szomszédság lakóira.

Közelben nem csak a természet szerelmeseinek kedvező, vásárlásra alkalmas boltok, ruhaüzletek, sportboltok, bevásárlóközpontos is megtalálhatóak, így hiába a nagy csönd és a nyugalom, ha az embernek nyüzsgésre van igénye, azért nem kell sokat sétálnia, közlekednie.

A lakás, egy társasház felső szintjén található, ahol a helyiségek tágasak, világosak, bútorozottak, egyedileg berendezettek.

A már ott élő bérlők, két fő hölgy, akik a belvárosban dolgoznak, ami ellenére nagyon fittek, kedvesek, megbízhatóak. Korban 26 és 31 évesek, akik lehet a kornak köszönhetően, de remekül kijönnek egymással.

Amin velük osztozni kell az új lakónak, az a konyha, illetve a fürdőszoba. A fürdőszoba zuhanyzós, wc-s, mosdós, a konyha pedig tágas, hangulatos, otthonos, ahol hűtő, sütő, főzőlap és egyéb alap eszközök is a bérlők rendelkezésére állnak, az étkezőt is ide értve.

A szobák különállóak, hatalmas ágyakkal és szekrényekkel berendezettek. A már költözhető szobánk, 20nm alapterületének köszönhetően, akár párok jelentkezését is várjuk, hiszen az ágy és a többi berendezés is megfelel két fő részére.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!