Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gyanafalva utca 16.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Zuglóban szoba kiadó!

Kétlakásos családi házban, az egyik albérletként működő lakás, 20 nm-es szobája megüresedett. A szoba teljesen bútorozva bérelhető, melyek két fő mindennapjainak felelnek meg. Személyenként egy-egy ágy, egy-egy szekrény és egy-egy asztal áll rendelkezésre. A szoba világos, tágas, sötétítése rolóval megoldott. A kiadó szobán felül egy külön mellékhelyiség, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy tágas konyha és még két háló kapott helyet.

A másik két lakó külön egy-egy szobát bérelnek. Korban 30 és 37 évesek, kerületen belül, állandó jövedelemmel rendelkező, tisztességes személyek. A fürdőben mosógép, a konyhában pedig a többi alapvető elektronika található. A megszokottól eltérően nem csak gépeket, hanem a rendeltetésszerű használathoz elengedhetetlen eszközöket is elhelyeztünk az ingatlanban. A közlekedésben előny a Nagy Lajos király útja közelsége, illetve az M3 bevezető is, melyek mindegyike gyors eljutást biztosít a számos elengedhetetlen üzlet vagy akár a munkahely eléréséhez is. Pár megállóval a Hungária körútra lehet eljutni, melynek túloldalán Állatkert, cirkusz, gyógyfürdő, uszoda, Városliget, Hősök tere, Honvédkórház és a Millenium háza is megtalálható.

A Nagy Lajos király útján a buszon kívül még villamosra is lehet szállni, amellyel akár az Örs Vezér tere és a Kerepesi út is elérhető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!