Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gyakorló utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12  nmGépek: tv, tűzhely, hűtő, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 10. kerületében, annak legközpontibb részén, 10 emeletes lakótelepi épületben, 12 nm-es háló kiadó, két fő részére.

A 10. kerületen áthaladó Kerepesi úttól mindössze 3 perc sétára található az épület, melynek a 4. emeletén található az albérlet, aminek három hálója külön bérelhető. A 65 nm-en megtalálható még a közös területnek minősülő konyha és a kádas fürdőszoba. Ezen a már ott élő két fiatal személlyel kell osztozni, akik az elmúlt 3 hétben költöztek az ingatlanba. Az egyikőjük az ingatlanhoz közeli Shell kút dolgozója, a másikójuk pedig az úgyszintén közeli Ikea vállalkozója.

Ahogy velük is, úgy az új lakóval is minimum egy éves szerződést iratunk, ami részletezi a házirendet, illetve mindkét fél kötelezettségeit. A házirend annyiban kimerül, hogy az ingatlan takarítása egy előre eltervezett rendszer alapján működik, illetve foglalja még az ingatlanon belül dohányozni, állatot tartani nem megengedett. A szoba alapterülete ugyan 12 nm, de praktikus elrendezésének köszönhetően két fő részére is kényelmes otthon lehet. Benne alapvető bútorok, mint például ágy és szekrény a bérlő rendelkezésére állnak, melyek tetszés szerint variálhatóak. Az ingatlan többi része is berendezett, alapvető felszerelésekkel ellátott.

További kérdés esetén a megadott telefonszámon tudnak utolérni a hét bármely napján.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!