Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gül Baba utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán, azon belül a 2. kerületben kiadó egy 12 nm-es szoba.

A második kerület ugyan központi, mégis a központtól számítva, azon belül egy kis mellékutca rejti magában ezt a hangulatos, 86 nm-es lakást. Az ingatlant próbáltuk az utca stílusának megfelelő beltérrel kialakítani, aminek eredménye egy régi stílusú, mégis egy-két jellemében modern albérleti lakás lett. Közös udvaros ingatlannak minősül, amin belül egy darab másik lakás található, amit idősebb, 70 év fölötti tulajdonosai lakják.

Ők gondoskodnak az udvar minősíthető megjelenéséről. Az udvarba nincs saját, leválasztott rész, de a szomszédokkal való megegyezést követően az ingatlanban élő négy szoba lakói számára egy mindenki által használható kerti kiülőt helyeztünk el ott. A lakás ablakai az udvar felé néznek, ami ellenére az ingatlan világos, jól szellőztethető és ami nagy előnye, hogy csöndes. A lakásba két lány és egy fiú élnek, akik egymással megosztják az ingatlan által biztosított konyhát és fürdőszobát.

Ezek a helyiségek a szobákkal együtt bútorozott, mindennapi használatra alkalmas terek. A szoba 12 nm, amibe ágy, szekrény, íróasztal és éjjeliszekrény van. A környéken buszok és villamosok is közlekednek, amik megállóin kívül megtalálható még biobolt, kifőzde, pékség, kávézó, patika és kórház.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!