Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Grassalkovich út 187.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, kávéfőző, turmix, vízforraló, kenyérpirító, mikró, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron szoba kiadó!

Budapest 23. kerületének központjához közel kiadó egy bútorozott, 16 nm-es szoba, egy fő részére. A szobában egyszemélyes ágy, háromajtós ruhásszekrény, íróasztal és szék található. A szobákon felül konyha és fürdőszoba helyiségeket rejt az ingatlan, ezeket közösen használják az itt élők. A konyhája, világos, hatalmas alapterülettel rendelkező, a főzés, illetve az étkezés megkönnyítése érdekében kiépítettünk egy félig pultként funkcionáló, félig étkezőként használható konyhabútort. Felszereltségét tekintve kimagasló, minden eszköz és gép helyet kapott benne, egészen a turmixtól a mosogatógépig. Fürdőszobából az együttélés megkönnyítése érdekében kettő darab is található, az egyikben zuhanyzó, wc és mosdó, a másikban kád, wc és mosdó került kiépítésre.

Az ingatlan környéke a külkerületi mivoltának köszönhetően rendkívül csendes, a forgalma is gyérnek mondható, leszámítva a reggeli és a délutáni csúcst, de az is leginkább a főúton észrevehető. Tömegközlekedés és boltok tekintetében sincs hiány, két perc sétára található a Hősök tere, ahol számos buszmegálló és a H6-os hév megállója is megtalálható, üzletekből pedig Reál, CBA, zöldséges, hentes, vegyesbolt, kínai és számos pékség, kifőzde áll rendelkezésre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!