Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Grassalkovich út 185.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mosógép, kávéfőző, mikró, vízforraló, kenyérpirító, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron a központtól nem messze különálló családi ház egyik szobája kiadó!

A szoba csak bútorozva kiadó és minimum egy évre. Akár ketten is beköltözhetnek, de azt csak egy szobába, mivel a meglévő három közül kettőben már laknak. Ott két fiatal él már huzamosabb ideje, akik mindketten a vendéglátóiparban tudtak elhelyezkedni. Napi rendszerességgel utaznaka  főváros belvárosi részére, melyben nagy segítségükre van az ingatlan előtt, kötöt pályán haladó hév, melynek megállója mindössze pár lépés a háztól, illetve a buszok, melyek megállója pont a hévnél van.

A megálló környékén a központi Hősök tere van, ami rengeteg üzletnek ad helyet. Ennek környékén bankok, éjjel-nappali boltok, dohányboltok, gyógyszertárak, cukrászda, posta, kormányablak, hentes, dm, ruhaboltok, drogéria található. A szomszéddal közös kapu használatával lehet eljutni az épület bejáratáig, ahonnan az ingatlanba lépve egy előtérbe érkezünk. Az előtérből a konyhába lehet átjutni, ahonnan a legtöbb helyiség nyílik. A konyhája gépesített, tágas, fürdőszobája szintén tágas, a zuhanyzóval egy légtér.

Bónuszként a kertbe nyíló terasszal rendelkező nappali is megtalálható. A szobák gyönyörű elrendezésüek, amikben kétszemélyes ágyak, kanapék, íróasztalok, TV-k és szekrények vannak. A beköltözés akár azonnal megejthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!