Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Goroszló utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Sütő, mikró, sütő, főzőlap,
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületben a Szent Lőrinc telep egyik szélső, társasházi épületében fiatalosan berendezett lakás egyik szobája megüresedett.

Az épület csak két emeletes, annak is a felső szintjén rejlik az albérlet. Összesen 12 lakásos az épület, melyek közül az egyik 70 nm-esről van szó. Az ingatlan tágas terekkel rendelkezik, ami alatt a szobákat is értjük hiszen a legkisebb 13 nm.

Mivel az azonnal költözhető szoba 15, így abba két fő is kényelmesen elfér. Az Ő részükre egy hatalmas ágy áll rendelkezésre, illetve berendeztünk még a szobába egy szekrényt és 2 db éjjeli szekrényt. Az ingatlan elrendezése egy központi amerikai konyhából nyíló terekre oszlik, ami egy zuhanyzós fürdőszobát és a már említett három hálót jelenti. Nagyon fiatalos, modern berendezéseket próbáltunk vásárolni, csináltatni. Az amerikai konyha lehetőséget ad az étkezőasztalnál vagy a konyhapultnál való étkezésre is.

Itt van lehetőség még a lakók közös időtöltésére is, amihez egy nappali észt is kialakítottunk. Jelenleg két lány lakja a lakást, akik 24, illetve 29 évesek. Mivel minden szoba egymástól függetlenül helyezkedik el, így a társaságukat maximum a közös területeken kell élvezni. A környéken megtalálható Aldi, Lidl, OTP, söröző, a közlekedést pedig a ház előtt elhaladó buszok segítik.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!