Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gervay utca 25.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000  FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:1  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: mosógép, szárítógép, sütő, főzőlap, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 14. kerületében a Nagy Lajos Király útjától csak egy utcára megtalálható társasházban gyönyörűen felújított lakás egyik szobája megüresedett. Egyedi ajánlat, igényes személyek részére. Ha olyan lakást keres, amit leginkább csak élvezni kell, akkor megtalálta álmai otthonát. Majdnem 100 nm, amin csak egy fiatal hölggyel kell osztozni, nálunk nincsenek kritériumok mindössze a dohányzási tilalom lakáson belül.

Nálunk nincsenek a fizetésen kívül semmilyen más kötelezettségek, ide be kell költözni, bele kell szeretni és élvezni kell ezt a csodás, páratlanul felújított, modern stílusú otthont. A két szobához ugyan nem külön lett tervezve a két fürdőszoba, de a jelenlegbott élő fiatal lánnyal, pontos egyeztetést követően szerintem szobánként megoldható az egy fürdőszoba kisajátítása. Az egyikben fürdőkád másikban zuhanyzó található, a zuhanyzósban kapott helyet a mosó és szárítógép, a konyha energiatakarékos, modern gépekkel ellátott étkezővel egybekötött, a nappalija tágas, kisebb összejövetelekre is alkalmas helyszín. a szoba akár 2 fő lakhatására is megfelelő, de kérem a költözni vágyó személyek számát telefonos egyeztetés során előre jelezni szíveskedjenek.

A Nagy Lajos Király útja az Erzsébet Királyné útja, illetve a Csömöri út nagy segítség a tömegközlekedésben, hiszen rajtuk rendszeres buszjárat igénybe vehető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!