Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gergely utca 72.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő, wc, nappali, erkély
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, hűtő, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten szoba kiadó

Budapest 10. kerületében megüresedett, egy 15nm-es szoba. Az ingatlan, egy pékség mögött található, ahol a környéken emeletes házak vannak, csöndes része a kerületnek. Az emberek közvetlenek, biztonságos kis rész ez, ahol a lakások alatti üzleteknek köszönhetően rengeteg minden beszerezhető rövid időráfordítással. Például zöldséges, élelmiszerbolt, kozmetika, fodrász, dohánybolt, na meg vegyiárubolt is.

Az ingatlan összesen 85nm, aminek a közös területein a másik 2 szoba lakóival kell osztozni, akik két fiatal hölgy. Ők alkalmazotti munkaviszonyban dolgoznak a közeli Richter Gedeon cégnél. De a közelben még a Gyömrői út, a Kőér utca és az Óhegy park is megtalálható, így mind közlekedésileg, mind pedig kikapcsolódás szempontjából igen nagyszerű helyen fekszik az ingatlan.

A bérlők rendelkezésére nem csak a konyha, ami minden konyhai eszközzel ellátott, amely a mindennapi használathoz szükséges, hanem a mellékhelyiség, ami a kádas fürdőszobától külön található és a hatalmas nappali, ahonnan egy gyönyörű erkély is ki lett alakítva áll.

Ez rendkívül hangulatossá varázsolja a lakást, ahol a közös tereken kívül a saját, zárható hálószobák is megtalálhatóak. Összesen 3, amik mind a nappaliból nyílnak. Átlagosan 15nm-rel rendelkeznek, amik elég helyet adtak egy ágynak, szekrénynek, éjjeliszekrénynek is.

Mivel az ingatlant már elhagyta a szóban forgó szoba előző lakója, így akár költözhető is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!