Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gébics utca 4a.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Sütő, gázlap, sütő, mosogatógép, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Németvölgyben szoba kiadó!

A 12. kerületben, két emeletes társasházban, 120 nm-es lakás egyik, 15 nm-es szobája kiadó, egy fő részére. A Jagelló úttal párhuzamosan húzódik a Gébics utca, melyben minden Budára jellegzetes tulajdonság megtalálható. Szélés járdák, lejtős utak, hangulatos környezet. Az utcát leginkább társasházi épületek töltik k, mégis csöndes, biztonságos környék. A környéken leginkább buszokat lehet igénybe venni tömegközlekedés szempontjából, viszont a Bah csomópont gyalog is csak 15 perc séta, ahonnan már villamos is az utasok rendelkezésére áll.

Rövid gyalogúton belül a Gesztenyés kert, Non-stop delikát, Spar Express, dohánybolt, Mom-park, vendéglő, Egészség központ és kulturális központ is megtalálható. 4 szobájából háromban már laknak, két férfi és egy hölgy., mindannyian rendszerek, csöndesek és megbízható bérlők. A fürdőszoba zuhanyzós, a wc-től külön helyiségben van, a lakáson belül ezeket, illetve az amerikai konyhát kell megosztva használniuk az itt élőknek. Az amerikai konyha a ház legközpontibb része, ami minden kötelező konyhai elektronikával, bútorral felszerelt.

A hálószoba 15 nm, amiben komód, ágy és szekrények találhatóak, bónuszként pedig saját erkély is tartozik hozzá. Bérleti szerződéseinket egy évre írjuk, bérléshez 1 hó kaució szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!