Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gát utca 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: Főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Tetőtéri szoba kiadó!

Budapest közkedvelt 9. kerületében, ahonnan a Belváros szinte egy köpésre van, található ez a kívülről nemrégiben teljesen felújított, tégla építésű társasház. A környék kevésbé forgalmas, mégis rengeteg üzlettel rendelkezik, tömegközlekedés tekintetében pedig egyedülálló. A szomszéd utca a Mester utca, ahol villamosok járnak, illetve buszok is, így ezek zaja nem észlelhető az ingatlanban, mégis azok igénybevétele esetén nem szükséges nagy távot sétálni.

Ezek az eszközök a Ferenc körútig közlekednek, egészen az Illatos úttól kiindulva. A Ferenc körút folytatása a Petőfi híd, így a Budán dolgozók számára nem igényel sok időt a munkába járás. Közvetlen közelében ennek a fiatalos küllemű épületben Spar, számos rendelő, iskola, cukrászda, pékség, Reál, kávézó, dohánybolt, Tesco, pizzéria, éttermek találhatók. A három szobás lakás, kis egy személy számára elegendő 8 nm-es hálókat rejt.

A többi lakóval való együttélés megkönnyítése érdekében a zuhanyzót külön választottuk a mellkhelyiségtől. A konyha 2 fős étkezőt, modern elektronikai gépeket és a mindennapi használathoz szükséges konyhai eszközöket tartalmaz. A két újonnan beköltöző fiatalember, a másik 2 szoba lakói, akik hasonló területen belül dolgoznak, folyamatos munkabeosztásban. A hálók mindegyike beépített szekrénnyel, ággyal, asztallal ellátott.

Ha Önt érdekli ez a kiadó szoba, illetve nem dohányzik és nem hozna kis állatot, akkor keressen bátran.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!