Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Garibaldi utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, hűtő, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az Országház és Szabadság tér között húzódó Garibaldi út ad otthont a négy emeletes, második világháborúban épült ingatlannak.

Olyannyira központi helyen található a lakás, hogy a környező tömbök közvetlen közelében, az épület kapujától szinte karnyújtásnyira járnak rendszeresen tömegközlekedési eszközök, melyek a fővárosban előforduló, a hévet leszámítva mindre értendő. Az utca végén alsó és a felső rakpart található, melyek után már csak a Dunapart van, az utca másik végén a Nádor utca húzódik, ami Pest egyik legszebb utcájának minősül. Ezek az épületek rendszeresen fel vannak újítva, hiszen az utca képre ebben a kerületben kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek. Itt az ingatlanárak a pesti oldalon szinte a legmagasabbak, mégis az albérletet tekintve olcsóbb, ha valaki csak szobát bérel.

Ebben lakásban három bérelhető szoba van, de ezek közül kettőben már laknak. Ez az egy 18 nm-es lakrész az, melybe akár azonnal és esetlegesen ketten is beköltözhetnek. A konyhája étkezővel, konyhai kis és nagygépekkel felszerelt, míg a fürdőszobája épített zuhanyzós, wc-s, nemrég teljesen átalakított. A szobába két fő számára megfelelő méretű ágyat, illetve akasztós és polcos szekrényként egyaránt jól funkcionáló gardróbot helyeztünk el.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!