Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Garay László utca 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: tűzhely, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel kertvárosában szoba kiadó!

A főváros XI. kerületében, családi házas ingatlanban, 8 négyzetméteres szoba várja új lakóját.

Ha szeretnél egy fiatalos házban lakni, ami nem horror összegért bérelhető, mégis a fővárosban található, akkor erre a szobára vártál!

A környéken ritkaság számban megy, hogy szoba bérlési lehetőség adódik. A kerület ezen részén maga az albérlet is ritka, mert leginkább saját tulajdonban lévő házak találhatóak. A kerület központi közelsége is nagy előny az itt élők számára, hiszen ennek hála sok munkalehetőség, kikapcsolódásra alkalmas helyszín és fontos üzlet is elérhető távolságba található. Onnan pedig a közlekedés is rendkívül jó, hiszen Pest belváros pár megállóval elérhető, akár buszról, vonatról vagy hévről legyen szó.

A lakás 81 négyzetméter, amiben 3 szoba van, melyekből 2 már lakva is van. Azokban egy fiatal lány és egy fiatal fiú lakik, akik csepel belvárosában töltik munkaidejüket, egyikük, mint eladó, a másikuk pedig rendszergazdaként.Bérlőinkkel minimum egy éves szerződést iratunk, melyet egy havi kaució és havi bérleti díj letétele után tudunk megejteni. A lakásban a szobákon kívül is találhatóak helyiségek, amiket az ott élő bérlőknek egymással osztozva kell használniuk. Például a gépesített, mindennapi használatra alkalmas konyha, a zuhanyzós fürdő és a külön wc. A kiadó szobában ágy, szekrény lett elhelyezve.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!