Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ganz utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:17.000  FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.2  főLakótársak: 1 fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 24 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda II. kerületében, 24 négyzetméteres szoba kiadó!

A szobát elsősorban pároknak ajánlom, hiszen ritka nagy mérettel rendelkezik, így két személynek is alkalmas a kényelmes otthon szemléletben. Teljesen berendezve kivehető, abban rendelkezésre áll egy ágy, amely két évvel ezelőtt lett vásárolva, 2 db íróasztal a hozzá tartozó székekkel, egy nagy gardróbszekrény és egy nappali ülőgarnitúra egy dohányzóasztallal. Az ingatlanban jelenleg két fiatal él, akik mindketten külön egy-egy szobát bérelnek és akik csak pár hete költöztek be.

Eddigi tapasztalataim alapján megbízható, kedves lakók, akik törekszenek a rend megtartására és a berendezés épségének megőrzésére. A fürdőszoba és a konyha, illetve a wc azok, amelyeket osztozva használnak az ott élők. A lakásban kettő wc is található, az egyik a zuhanyzós, dupla mosdós fürdőszobában, a másik pedig teljesen külön egy szimpla mosdóval ellátott helyiségben van. A konyha gépesített, egyedi konyhabútorral ellátott, nemrégiben festett helyiség, mely tágas és méretéből adódóan, akár kisebb összejövetelek helyszínének is alkalmas.

Az ingatlan elhelyezkedése számos előnnyel jár, mint például a Duna part közelsége, ami mellett végighúzódik a rakpart, amin rendszeres busz és villamos járatok közlekednek. A Margit körút sincs messze, itt úgyszintén ezek a közlekedési eszközök járnak, amin egyenes úton haladva a pesti oldalra is gyorsan el lehet jutni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!