Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Gábor Áron utca 2b.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, gáz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Hűtő, gázlap, sütő, mikró, mosogatógép, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületében kiadó egy kétlakásos családi ház földszinti része.

Az ingatlan Budapest egyik közkedvelt külkerületében található, ahol az elhelyezkedése ellenére minden, ami a napi szükségletekhez elengedhetetlen kerületen belül megtalálható. Ez alatt értendő Posta, Gyógyszertár, Közért, Hentesárú, Vegyiárúbolt, Kormányablak, Gyorséttermek, Kifőzde, Orvosi rendelő, Lottózó, Férfi-Női fodrász és Kozmetika is. A gyér forgalmú utcák, melyek a környéken fellelhetők a reggeli futáshoz tökéletesen alkalmas helyekkel körbe ölelt. A ház két lakás közül csak a hirdetésben foglalt nevezhető albérletnek hiszen a felső szinten található rész a tulajdonos rokonai által lakott terület. Mindkét lakás lakói használhatják a kertet, mely osztatlan, tágas, rendszeresen karbantartott.

A 60 négyzetméter alapterületén 3 szoba található, melyekből kettőben fiatal bérlőink élnek, akik a közeli repülőtér dolgozói. Mindketten káros szenvedélytől mentes, sport orientált életet élnek, és hasonló koruknak köszönhetően rendkívül jól kijönnek.

A szobákon kívül minden helyiség közösen használandó, ami alatt értendő egy zuhanyzós, wc-s, mosdós fürdőszoba, illetve egy teljesen felszerelt, gépesített konyha. Minden háló külön nyíló, zárható, berendezett. Berendezését próbáltuk férfi és női bérlőnek is egyaránt megfelelő stílussal kialakítani, így akit komolyan érdekel ez a lehetőség kortól, nemtől függetlenül, akár azonnal bírtokba veheti.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!