Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Frankel Leó út 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, sütő, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Margit híd budai hídfőjénél megtalálható, többszintes, régi építésű társasház, melynek aljában üzletsor húzódik rejti magában kétszobás, majdnem 65 nm-es lakásomat!

Az ingatlanba beköltöztettem unokahúgomat, aki mellé társ albérlőként szeretném ha beköltözne egy korban hozzá közel álló, elsősorban, de nem kitételként új női bérlő. A szobához nem tartozik fürdőszoba, így azon és a konyhán osztozni kell a két lakónak. Unokahúgom a tanulmányai végett költözött fel a fővárosba, de mivel eddig még csak látogatóba járt az ország ezen részén, de nekünk nem áll lehetőségünkben vele együtt költözni, így szeretnénk egy vele hasonló élethelyzetben lévő személlyel tudnának megbirkózni az adott szituációval.

A nagy, 16 nm-es hálószoba az újonnan beköltöző számára teljesen bebútorozva áll rendelkezésére, így ezért a havi 75.000 forintos bérleti díjért a szoba kizárólagos használata, illetve a konyha és a fürdőszoba részleges használata biztosított. A fürdőszobát felújítottuk még a rokonunk beköltözését megelőzően, amikor épített zuhanyzót csináltattunk, illetve a konyhát is modern gépekkel, illetve étkező pulttal láttuk el.

Mivel a Pesti oldalra való átjutás többféle módon is rövid idő alatt megoldható, így akár az azon az oldalon iskolába járok is választhatnak ezen a környéken ingatlant.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!