Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Frangepán utca 51b

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 97.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, sütő.mikró, mosógép, kávéfőző, vízforraló, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön a Stadion és a Honvédkórház közötti, egyik mellékutcában, havi 97.000 forintért kivehető egy 15 nm-es szoba, ami TV-vel, ággyal, komóddal és polcos szekrénnyel berendezett.

Az első emeleti albérletbe még két hasonló paraméterekkel rendelkező háló került kialakításra, így összesen három szobát, konyhát és fürdőszobát lehet megtalálni. Az utóbbi kettő helyiség minden lakó által használható, így azok közösek. Természetesen itt is minden szükséges bútort és eszközt biztosítottunk lakóinknak, de ezek tetszés szerint bővíthetők.

A lakás teljes területe 75 nm,  ami egy 3 szintes társasház egyik emeleti ingatlanja. Az épületben ez az egyetlen albérlet. A környéken pedig az egyetlen, amiben a szobák külön bérlésére van lehetőség. Mi az eddigi bérléseink során éves szerződéseket kötöttünk, amik hosszú távon kifizetődőbbek is voltak mind a bérlők, mind pedig a mi részünkre, így ezt tartanánk a jövőben is.

A háló esetében egy személy tud beköltözni, akinek a beköltözést megelőzően egy 97.000Ft-os kaució megfizetésére lesz szüksége, a szoba lefoglalása érdekében.

Mivel a Béke utca a szomszédos út, így az azon közlekedő buszok és villamosok használhatók a nap bármely szakában.

Budapest kiadó szoba: Weboldalunkon találhatsz egy széleskörű kínálatot, amely Budapest legvonzóbb részein kínál kiadó szobákat. Minőségellenőrzött szálláshelyeink biztosítják, hogy megbízható és kényelmes otthonra találj, legyen szó rövid vagy hosszú távú tartózkodásról. Akár diákotthoni szobát, akár egyedülállók részére ideális lakrészt keresel, nálunk megtalálod a tökéletes megoldást.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!