Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Föld utca 68.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, sütő, gázlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Óbudán, az Árpád híd lábánál megtalálható Flórián tér szomszédjában, harmadik emeleti, társasházi lakásom, 1 nm-es szobája hosszú távra kiadó.

A lakás 90 nm, amin belül három hálószoba, konyha, fürdőszoba felosztás van jelen. Mivel a szobák külön kerültek bérlésre és már csak ez üres, így értelem szerű, hogy a másik két szobában egy-egy fiatal él, akik maradása hosszú távra szól, hiszen szerződésük csak fél év múlva jár le. Erre a szobára is minimum egy évre írjuk ezt, aminek eredménye a 1 nm-es szoba kizárólagos használata és a konyha, fürdő megosztott használása. A szoba ablaka redőnyös, egyszárnyú, bútorait pedig íróasztal, ágy, szekrény és egy darab éjjeliszekrény jelenti. A konyhája hosszantin nyúlik el, amin belül mosógép, sütő, gázlap, kávéfőző, hűtő, konyhabútor, kisebb étkező és a ház melegvíz, fűtés ellátásáról gondoskodó cirkó is található. Fürdője zuhanyos, kényelmesen használható az ott megtalálható wc és mosdó megléte mellett is.

Az épület tízemeletes, aminek aljában kevésbé forgalmas üzletek működnek, a közelben pedig pékség, papírbolt, étterem, vendéglő, lottózó üzemel. A közeli Vörösvári úton buszok és villamosok használhatók az ezekkel utazók számára.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!