Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Festő utca 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Mikró, klíma, főzőlap, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen szoba kiadó párok részére.

Csepel erdősor részén, a kertváros szélén kétlakásos társasház emeleti szobája kiadó 2 Fő részére.

Az ingatlan elkerített saját udvarral rendelkezik, melyet a 2 ingatlan lakói megosztva használhatnak. Mindkét lakrész albérletként funkcionál, de csak a tetőtérben van üresedés. Az ingatlan felső szinti fekvése nyáron akár kellemetlenségekkel is járhatna, amennyiben nem rendelkezne klímával. A tetőtér hátránya sok esetben a kis alapterület szokott lenni, ami ezen ingatlannál úgyszintén nem befolyásoló.

Összesen a 95 négyzetméterén 3 hálószoba található, melyek közül az egyik kertre néző ablakokkal és teljes modern gépesítéssel rendelkező hálószobája üresedett meg. A két közös területe a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, illetve az étkezővel egybekötött tágas, világos konyha. A lakást két évvel ezelőtt belülről teljesen felújítottuk, bútorait, gépeit lecseréltük. A szóban forgó hálón kívüli 2 szobát egy-egy hölgy lakja, akik rendszeres időbeosztással a belvárosban pultosként dolgoznak. Következő bérlőink személyében azt a hölgyet, urat vagy párt keressük, aki környezetére tiszta, igényes, megbízható, nyugodt lakója tud lenni a közösségnek.

Az akár mindennap igénybe vehető közlekedési eszközök a busz, illetve a hév, melyek segítségével Pest vagy Buda belvárosa is rövid idő alatt elérhető.

Remek kikapcsolódási lehetőséget a közeli Akácfa utcai kiserdő biztosít, a kötelező bevásárlásokat pedig a közeli kis élelmiszerboltokban lehet elintézni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!