Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ferihegyi út 80.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, mikró, sütő, főzőlap, szendvicssütő, mosógép, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

17 kerületben panel szoba kiadó!
A 17. kerületi Pesti út és Ferihegyi út talákozásánál megépült lakótelepnek egyik 10 emeletes tömbjének harmadik emeleti lakásában megtalálható ez a 12 nm-es, saját erkélyes, bútorozott hálószoba. A szoba bútorai a következők: íróasztal, irodai szék, komód, kétszemélyes ágy és saját gardróbszekrény. Az erkélye mindössze 2 nm, ahonnan a két tömb közötti zöld övezetre lehet rálátni. Az ingatlan négy hálószobás, ami a 110 nm alapterületből 70-et foglal el.

A maradék terület megoszlik a két fürdőszoba és az étkezős konyha között. Az egyik fürdőszobában zuhanykád található, mosdó és wc, a másik rendes fürdőkádas, ahol szintén lehetőség van a zuhanyzásra és ugyanúgy megtalálható a wc és a mosdó.

A konyhája tágas, kétfalat beterítő konyhabútorral rendelkező, amikben modern gépek lettek vásárolva. Étkezője tágas, ahol több személy is tud egyidejűleg étkezni. A szoba bérleti díja 55.000 forint, amihez minden hónapba hozzátartozik a megközelítőlegesen 25.000 forintos rezsi. A szoba azonnal beköltözhető, igény esetén bútorai bővíthetők.

A lakótelep túloldalán a 46-os, 98-as buszok közlekednek, a közeli Pesti úton szintén sűrűn járnak buszok. A környező utcákban posta, Spar, pékség, Deichmann, drogéria és patika található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!