Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ferenczy István utca 16.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:1  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: tűzhely, mikró, hűtő, mosógép, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest belvárosában, a Károlyi kert mellet megüresedett, egy csodás kis szoba. Az ingatlantól nem messze, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Múzeumkert, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, a híres Zoo Café található. Kicsit odébb pedig az Üllői út, a Szent Rókus Kórház, Nagy Vásárcsarnok és még sorolhatnám. Ezeket csak tetőzi a legszebb utcák mindennapos használata, vagy azok esetében az ott található hangulatos kávézók, éttermek látványa.

A rakpart sincs messze, így a természetkedvelők sem érezhetnek hiányt. Ráadásul az társasház, amelyben az albérlet található, egy igen kis forgalommal bíró utcácska közepén fekszik, amelyet csak a környéken élők használnak leginkább. A tömegközlekedésről nem is szólva, tekintve, hogy minden megtalálható szinte egy helyen, ha az ember el szeretne jutni valahova.

Ez az épület, a környéken leginkább elterjedt körfolyosóval rendelkezik, ami még otthonosabbá teszi a belső udvart. A lakás belső elrendezése és sajátságos ízlésvilága kimondottan érdekessé teszi a belső tereket. Értendő ezalatt a konyhában felrakott csempe, ami megnyújtja a helységet. Itt kapott helyet egy gáz sütő, illetve főzőlap, mikró, hűtő és a mosógép is. A fürdőben épített zuhanyzó, kézmosó és a wc található. Ez a két helység, ami közös használatban van egy albérlőtárssal, aki egy fiatal fiú. Ő normál munkarendben dolgozik a körút egyik antikváriumában. A szoba maga részben bútorozott, ami alatt egy nagyobb méretű ágyat, két éjjeli szekrényt és egy televíziót kell érteni. Ha tetszett a lakás és megfelelőnek tartja ajánlatunkat, kéjük vegye fel velünk a kapcsolatot, bármely megadott fórumon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!