Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Fényes Adolf utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 42.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 6 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mikró, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Óbudán a Máltai tér melletti társasház legfelső, harmadik emeletén szoba kiadó!

A szoba 15 nm, ketten is beköltözhetnek, tetszés szerint azonnal. Azért lehet ily gyorsan beköltözni, mert már a költözések során komplikáltabbnak tűnő bútorok cipelése, költöztetése megoldott. Jelenleg egy nagyobb méretű ágyat, szekrényt és TV állványként használható fiókos komód részt rejt a szoba. Persze kisebb használati eszközök is rejlenek itt, de azok nem tetszés esetén kiköltözhetők, ellenben az említett bútorokkal.

A lakás 100 nm, aminek négy hálója van, amik a kiadón kívül mindegyik esetében párok által foglalt. Összesen 6-an laknak most itt, amely szám az utolsó szoba elfoglalását követően 8-rais nőhet. A konyha rész kialakítása során próbáltunk rengeteg tárolót biztosítani és minden szükséges nagygépet biztosítani. Szerencsénkre ezek elhelyezése után is kényelmesen használható maradt a helyiség. A fürdőszobában beépített szekrény van, ami előtt közvetlen a nemrégiben elhelyezett bidé, mellette pedig a wc és zuhanykabin rejlik.

A kerület ingatlan áraihoz képest a bérleti díj igen kedvező, mindössze 90.000 forint per hó. Ugyanennyi kauciót kérünk.

 

Budapest szívében számos olcsó kiadó szobát kínálunk, melyek bőséges választékát büszkén prezentáljuk. Amennyiben egy megbízható és költséghatékony megoldást keresel a szállásfoglalásra, válaszd weboldalunkat! Nálunk csakis ellenőrzött, hosszú távú, olcsó kiadó szobák és lakások közül válogathatsz, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb ajánlatokat találod meg Budapest dinamikus városában.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!