Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Felsőerdősor utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Gáz, áram, közös költségKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: Hűtő, Tűzhely, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó Budapest 6. kerületében a Felsőerdősoron.

Az ingatlan rendkívül jó helyen fekszik, hiszen az Andrássy út a második utca, amely rendkívül jó közlekedésű útja pestnek. Villamos, troli, buszjáratok segítik a közlekedőket, melynek segítségével a belváros 10 perc időráfordítást igényel. Pár megállóra Oktogon, Hősök tere, Városliget, Teréz körút megtalálható. A napi bevásárlást nemcsak a közeli kisboltokban lehet intézni, hiszen 5 perc sétával választható a Lidl, illetve a Spar is.

Az épület egy 3 emeletes társasház, melynek az első szintjén található ez a csinos kis 60 nm-es albérlet, így igazából nem mérvadó a lift megléte. A közös udvar rendszeresen karbantartott, az albérlethez pedig egy aranyos körfolyosó vezet, ezen a folyosón lehet megoldani a dohányzást, a tisztántartási feltételeket betartva. Az albérletbe lépve egy kis előszobába érkezünk, melyből a központi folyosórész következik, ahonnan az ingatlan összes helyisége nyílik. A helyiségek 3 szobát, 1 fürdőt, 1 konyhát, illetve 1 nappalit jelentenek. A jelenlegi két bérlővel, akik húszas éveiben járó diák hölgyek kell osztozni a nappalin, konyhán, fürdőszobán.

A fürdőben zuhany, wc található, míg a konyha étkezővel és jobbnál jobb gépekkel rendelkezik. A hálószobák kényelmesen bútorozottak, bennük szekrények, illetve egy kényelmes ágy került berendezésre.

A szoba akár azonnal költözhető, így keressen minél hamarabb, nehogy lemaradjon erről a remek lehetőségről.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!