Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Felhévízi utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: főzőlap, mikró, kávéfőző, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 2. kerületi Szépvölgyi úttal párhuzamosan elhelyezkedő Felhévízi utcán található, nem közvetlen utcafronti ingatlanom nagyobb, 18 nm-es szobája kiadó, igény esetén párok részére is.

A közös udvaros ház négy szoba, konyha, fürdő felosztást rejt, amik összesen 110 nm-en megtalálhatóak. Az ingatlant jelenleg is lakják, összesen négyen, akik három szobában élnek. Minden szobát tudnának ketten bérelni, de az itt élők közül csak egy háló lett így kihasználva. Ennek a szobának 80.000 forint a bérleti díja, a bérléséhez pedig egy ezzel azonos összegű kaució megléte szükséges. A szobába modern stílusú, kényelmes ágy, éjjeliszekrény, íróasztal, szék és ruhásszekrény található. Konyhája egyedileg méretezett, asztalos által készített bútorral rendelkezik, amibe az előtte megvásárolt elektronikák be lettek építve. Fürdőszobája felújított, zuhannyal, wc-vel, mosdóval rendelkező. A ház összközműves, melynek melegvíz és fűtés rendszerét gáz cirkóra kötöttük, így ennyi ember együttélése esetén sincs gond a melegvíz elfogyásával. A rezsi szobákra leosztva értendő, a fent említett összeggel számolható.

Az utca végén a Bécsi út van, annak Szépvölgyi úti kereszteződés, ahol kávézó, étterem, papírbolt, szupermarket, drogéria található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!