Típus: Külsős hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Fehérvári út 96.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 94.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 36.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, mosogatógép, mikró, vízforraló, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete:180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 11. kerület központjában kiadó egy alacsony fenntartású, teljesen berendezett szoba.

Az Etele út és Fehérvári út kereszteződésénél lehet rálelni, erre a két emeletes, társasházi lakásra. Ebbe az épületbe a lakások legtöbbje három szobából áll, amik között ez az egyetlen amiben a szobák külön bérlésére is lehetőség adódott. A lakásba a szobák nagyjából 94.000 forint bérleti díj költség körül mozognak, melyek közül kettőben már szobánként egy-egy pár be is költözött. A beköltözők között leginkább diákok vannak, akik természetesen tanulmányaik mellett beugrós munkákkal töltik idejüket. Mivel a bérlő választási jogot fenntartjuk, így a közösség tagjai normál, megbízható, stabil csöndes bérlőket jelentenek.

Itt élésük során egyszer sem volt probléma sem a fizetés, sem pedig a megoldandó, kialakult helyzetek esetén. Az egymás közti megosztása a lakás közös területeinek, egy már bevált rendszer alapján működik, ami beváltnak bizonyult, hiszen eddig problémamentesen működik. A 80 nm-es lakásban ilyen helyiség a konyha, ami egyben az étkező is és a fürdőszoba, ami egyben a wc. A szobába szekrénysor és ágy áll a beköltöző rendelkezésére.

Szoba kiadó Budapest kifejezésre keresve weboldalunkon széles körű és változatos ajánlatok közül választhatsz, legyen szó rövid vagy hosszú távú lakhatásról. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mindenki számára megtaláljuk a tökéletes szállást, ezért szigorúan ellenőrizzük a kiadó szobákat, garantálva ezzel a megbízhatóságot és a kényelmet. Válogass a budapesti kiadó szobáink között.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!