Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Fecske utca 41-43.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 13.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, erkélyes
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Kenyérpirító, mosógép, gázlap, sütő, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 8. kerületében a Fecske utcában szoba kiadó!

A József körúttól mindössze 4 utcára fekszik az ingatlan, melynek a 3. emeletén található ez a gyönyörűen felújított, több erkéllyel rendelkező albérlet.

Az ingatlan az elmúlt évek folyamán, rednszeresen apróbb felújításokon esett át, melyek eredményét a képek tükrözik. Az igényes, egyedi kialakítású fürdőszoba egy hozzá passzoló szintén egyedi konyhabútor és a konyha burkolata remek példa erre. Az ingatlan csak berendezett állapotban bérelhető, ami kiterjed mindkét erkélyre is. Alap területe hatalmas, 145 nm, mely eloszlását tekintve egymás zavarása nélküli mindennapokat segítő.

Szobái átlagosan 15-20 négyzetméteresek, melyek a nagy belmagasságnak köszönhetően még nagyobb térérzetet nyújtanak. A közös helyiségek is elegendő mozgástérrel rendelkeznek, melyeket próbáltunk a képekkel érzékeltetni. Melyek a tágas sok tárolóval rendelkező fürdőkádas fürdőszoba, illetve az étkezővel ellátott erkélyes konyha. Mivel a szoba méretében és berendezésében is megfelelő, akár 2 fő beköltözésére is, így, akár párok jelentkezését is várjuk. Berendezés alatt értendő, szekrény, ágy, asztal és szék, illetve a saját erkélyen található kerti bútor. A lakótársak kedvesek, az ingatlan hangulata békés.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!