Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Fecske utca 35.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.15 nmGépek: hűtő, mosógép, sütő, főzőlap, kenyérpirító, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 8. kerületében, egy nyugodt, mégis a belvároshoz közel eső környéken, kiadó egy gyönyörűen berendezett szoba. A helyszín tökéletes választás azok számára, akik a városi élet közelségét és a kényelmes otthoni környezetet egyaránt értékelik. A Rákóczi út, Üllői út és József körút csupán néhány megállóra található, így a környék rengeteg kikapcsolódási lehetőséget és a mindennapi szükségletek könnyű beszerzését kínálja.

A közelben található kórház, élelmiszerboltok és áruházak mindennapi kényelmet biztosítanak. Az ingatlan egy barátságos társasházban helyezkedik el, ahol a szomszédok segítőkészek és közvetlenek. A lakásban három további lakótárs található, akik között jó a légkör, és akik mind állandó munkahellyel rendelkeznek.

Az ingatlanban összesen négy szoba van, 86 négyzetméteren, így a helyiségek tágasak és kényelmesek. A közös használatú helyiségek közé tartozik a gépesített konyha, amely a nappalival és étkezővel egy légtérben található, így közösségi teret is biztosít. A konyhában megtalálható minden szükséges konyhai eszköz, valamint energiatakarékos háztartási gépek. A fürdőszobát szintén közösen használják a lakók, amely dupla mosdókagylóval, fürdőkáddal és WC-vel van felszerelve.

A kiadó szoba 15 négyzetméteres, zárható, és csak a bérlője használja. A modern stílusú bútorok közé tartozik egy ágy és szekrények. A szoba azonnal költözhető, a bérleti szerződés megkötéséhez szükséges egy havi kaució és a havi bérleti díj befizetése. Ez az ajánlat ideális választás azoknak, akik egy kényelmes, jól felszerelt és központi elhelyezkedésű lakást keresnek Budapest szívében.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!