Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Fazekas u. 27

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: tűzhely, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, mosógép, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

II. kerületben, Budapest festői budai oldalán, saját erkéllyel rendelkező hálószoba várja új lakóját. A kerület számos központi ponttal büszkélkedhet, mint például a Mammut bevásárlóközpont, a Széll Kálmán tér, a Duna part és a Batthyány tér, melyek mind nagyszerű sétatávolságra találhatók, így a lakás környezete nem csak kellemes, de kiválóan elérhető is.

A lakás egy csendes mellékutcában, a Fazekas utcában található, ahol az 11-es és 111-es buszjáratok rendszeresen közlekednek, és a Csalogány utca által kínált 39-es buszjárattal közvetlenül elérhető a Széna tér és a Széll Kálmán tér is. A 100 négyzetméteres lakás egy három emeletes társasház második emeletén helyezkedik el, 2 hálószobával, konyhával és egy fürdőszobával. Jelenleg két fiatal női bérlő lakik itt, akik a legutóbbi lakótárssal megosztották a közös helyiségeket.

A most kiadásra kínált szoba nemrégiben lett frissen festve, és minden szükséges bútorral felszerelt, így ágyat, komódot, szekrényt és íróasztalt is tartalmaz. A beköltözés a szerződéskötést követően azonnal megvalósítható, így az új lakó gyorsan otthonra lelhet ebben a barátságos és jól felszerelt környezetben.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!