Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Fazekas sor 76.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, kenyérpirító, hűtő, mikró, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Rákospalotán kertes házi szoba bérelhető.

A 60 nm-es lakás csak két szobás, melynek mindegyikét külön szerződéssel lehet bérelni. A hirdetésben szereplő hálón kívüli szoba már lakott, abban egy 36 éves nő éli nyugodt mindennapjait. Mivel Ő területi képviselő, így munkaideje kötetlen, viszont ennek köszönhetően rendszeresen jár vidékre. Az M3 bevezető, szinte az ingatlan szomszédjában van, ahol sűrű buszjárattal lehet gyorsan megközelíteni a belsőbb kerületeket.

Az M3 túloldalán az ingatlanhoz közeli Szentmihályi út folytatódik, ahol a Pólus Center, illetve az annak környéken található Tesco, C&A, New Yorker, mozi, Sport Direct, Media Markt, Unicredit, Erste, MC Donald’s, OMV található. Ezen az úton tovább haladva található az Ázsia Center, Diego, dohánybolt és a Páskomliget park. Az ingatlan környékén található utakon, amit gyalog is el lehet gyorsan érni Aldi, Penny, kertészet, kormányablak, posta, műanyagos, sörház, gyógyszertár és fitness terem található. Mivel egy különálló családi házról beszélünk a közös költség alatt értendő összegbe beletartozik a kert gondozási költsége, a szemétdíj, illetve a kiköltözés előtt fizetendő nagytakarítás összege.

A teljesen bútorozott, tágas terekkel bíró, gépesített ingatlanban két hálószoba van, melyből az egyikben már egy 26 éves fiatal lány él, akinek szobájában úgyszintén ágy és szekrény áll rendelkezésére. Akár párok jelentkezését is szívesen várjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!