Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Farkasfa utca 43.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.16 nmGépek: hűtő, kávéfőző, sütő, főzőlap, mikró, tévé
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Mátyásföldön szoba kiadó

Budapest 16. kerületében, egy Mátyásföldi társasházban kiadó, 16nm-es szoba. Az összesen  80nm alapterületével tökéletesen tágas terekkel áll a bérlők rendelkezésére.

Közelében Aldi, illetve attól kisebb, de a célnak megfelelő élelmiszerboltok. Ezeken kívül még kozmetika, hentes, biobolt, zöldéges, cukrászda, sportszerbolt és még megannyi kis üzlet.

A kikapcsolódni vágyók részére, a Petőfi tér egy remek lehetőség erre a célra, na meg pár megállóval elérhető mozi, pláza, akár a belváros is.

Az épület egy 2 lakásos társasház, melynek az udvarán is megoldható a parkolás. Illetve alkalmas családi vagy baráti összejövetelekre is, na meg a reggeli kávé is másképp esik, ha azt egy saját udvaron fogyaszthatja el az ember.

Jelenleg két bérlő él az ingatlanba, akik egy 29 és egy 35 éves nő. Ők már régebb óta élnek együtt, ami teljesen jól működik nekik. Amin osztoznak, az a kádas, a wc-vel közös térben található fürdőszoba, a nappali és a konyha, amik gépesítettek,  hűtő, kávéfőző, sütő, főzőlap, mikró, tévé áll a bérlők rendelkezésére.

A hálószoba azonnal költözhető, benne ágy, szekrény kapott helyet, aminek az ablaka a saját udvarrészre néz. Minden helyiség redőnyös és minden alapfelszereltség megtalálható bennük.

További információért keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!