Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Fakopács utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, kávéfőző, mosógép, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron 90  nm-es, földszinti albérlet szobája kiadóvá vált.

A lakás társ albérletként szerepel, melynek három hálószobája már régebb óta itt élő bérlőink által foglalt. A hirdetésben szereplő szoba előző lakója külföldre költözés okán mondta fel velünk való szerződését. Az Ő kiköltözését követően a szobának tisztasági festés munkálatait végeztük el, illetve a padlóburkolat megkarcolt elemeit cseréltük le. A szoba alapterülete 12 nm, amibe az említett, már elvégzett tevékenységek eredményein felül egy egyszemélyes ágyat, beépített szekrényt és íróasztalt lehet megtalálni. Mivel több személy él az ingatlanban, így amiből csak lehetőségünk volt gépek, bútorok esetében megpróbáltunk többet elhelyezni belőlük.

Ebből adódóan lehetőség van a konyhában kettő tűzhely, illetve kettő mosógép egyidejű használatára. A fürdőszoba egyedi burkolattal rendelkezik, ahol épített zuhanykabin, mellette wc, mellette pedig mosdó található. A ház felső szintje is albérlet, melybe jelenleg telt ház van.

Az ott élők csöndes, munkaorientált életet folytatnak. Az ingatlan utcájának végén a Vecsési út húzódik, aminek végén a nagy forgalommal rendelkező Grassalkovich utca áll. Mindössze másfél utcányira lehet rálelni Soroksár központjaként hírhedt Hősök terére, ahol számos üzlet, hév és buszmegálló áll rendelkezésre.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!