Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Fadrusz utca 9B

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmGépek: hűtő, mikró, főzőlap, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a Feneketlen tóhoz közel.

Budán a Kosztolányi Dezső tértől mindössze egy utcasarokra megépült négyemeletes, modern megjelenésű társasház egyik társ albérleti lakásának 11 nm-es szobája kiadó! A négy szobás lakás a közös területeivel együtt 90 nm. A négy hálóból háromba már fiatal hölgy bérlőink beköltöztek, akik mellé az utolsó kettes számú, 11 nm-es még lakatlan hálóba keressük egy fő bérlőnket. Mivel a többi lakó diák, így elsősorban még tanuló bérlők jelentkezését várjuk, aki állatot nem hozna magával és aki káros szenvedélyektől mentes mindennapokat él.

A lakás előnyére szolgál a közeli tér megléte, ami kimagaslóan jó tömegközlekedés szempontjából, ezen a téren két forgalmasabb út keresztezi egymást, melyeken villamosok és buszok minden irányba óránként többször is közlekednek. Ezek az eszközök buszok és villamosok.

Mivel csomópontnak mondható, így üzletekben sincs hiány a környéken, akár a bevásárlást, szépségápolást, ruhavásárlást vagy élelmiszer rendelést tekintjük. A tömb aljában lakásonként egy parkoló férőhely jár. A szoba fiatalos megjelenésű, amibe a beköltöző számára biztosítottunk egy kényelmes fekvőhelyet, íróasztalt és egy fiatalos gardróbot is. A havi bérleti díj fix, a rezsi viszont megközelítőleges adatnak minősül.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!