Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Fadrusz utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:3  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: klíma, TV, sütő, mikró, gázlap, hűtő, mosógép, vízforraló, turmix
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A budai Szent Imre városrészen, annak Feneketlen tó környékén kiadó egy 15 nm-es szoba, amit egy éves szerződéssel, akár azonnali költözéssel lehet kivenni.

A szoba bútorozott állapotú, ami alatt egy kényelmes ágyat, méretesebb beépített szekrényt, egy új íróasztalt és egy ahhoz tartozó extra kényelmes irodai szék értendő. Ezeknek a bútoroknak hála, az esetleg otthonról dolgozó bérlők is bútorok költöztetése nélkül tudják kényelmesen végezni a munkájukat. A lakás többi szobája több szempontból is hasonló a képen megjelenő kiadóhoz, amiket két lány és egy fiú vett ki hosszú távra. Az említett személyek és az új beköltözők a lakás konyháját, fürdőjét és nappaliját használhatja a szobák mellett. Ezek közül a konyha, a nappali és szobák esetében légkondicionált, bútorozott, helyenként gépesített. Mindegyik szobához nagyjából 18.000 forint a havi rezsi költség, amit a bérleti díjjal azonos időben szoktunk kérni, viszont azt utólag. A 90 nm-es lakás esetében légkondi használata mellett ez egy igen kedvező rezsi díj.

Mivel a Kosztolányi Dezső tér mindössze három háztömbnyire van, így buszok és villamosok megállóit pár lépés távolságra találhatók.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!